Få klaret rengøring på få timer

Er man privatperson, som mangler rengøringshjælp kan man med god fordel finde en rengøringspige, der kan komme et par timer om ugen efter skoletid. Her kan man betale alt mellem 150-200 kr. i timen alt efter hvilke kvalifikationer hun/han har, og hvor mange opgaver der bliver klaret. Er det blot støv og støvsugning, der skal klares, kan man nøjes med færre penge i timen end hvis der også skal vaskes gulve, ordnes toilet og lignende. Det er en vurderingssag, hvis man selv skal sætte lønnen. For at finde en rengøringshjælp kan man enten opsætte opslag i supermarkeder, på jobsider eller på de sociale medier. Da der er rift om studiejobs vil ansøgningerne komme hurtigt, hvorfor du kan være sikker på at finde en god rengøringshjælp til dit hjem.

Er man derimod et firma, der ønsker at få rengøringshjælp, kan man ligesom privatpersoner ansætte en skolepige/dreng, hvis man ikke er en særlig stor virksomhed, og derved spare lidt penge og på samme tid skabe jobs til de unge. Er man en lidt større virksomhed, kan man finde professionelle rengøringsfirmaer, der har faste priser og arbejdsopgaver, der kan komme og gøre rent. Dette koster lidt mere, grundet noget optræning, de har fået, samt kørsel og rengøringsmidler. Denne løsning er perfekt, hvis man har mange lokaler, og kan kræve rengøring mange timer om ugen, frem for et par enkelte timer – hvor den ideelle løsning er en ungarbejder. Det handler om smag og behag og ligeledes hvor meget rengøringshjælp, man får brug for.
Hvad end du er privatperson eller virksomhed, kan det altså betale sig at overveje hvor meget rengøringshjælp man har brug for, og ligeledes undersøge hvad priserne er for at kunne fastsætte den helt rigtige, og på samme tid være sikker på, at man får hvad man vil have. Rengøring er nødsaget, for at have et sundt indeklima, men man behøves hverken sætte sine kollegaer til det, eller presse det ind i en travl hverdag – der er altid hjælp at hente.